Al ruim 25 jaar de leverancier

4 showrooms in Nederland

Altijd een passend advies

Al ruim 25 jaar de leverancier

4 showrooms in Nederland

Altijd een passend advies

Dakpannen

Bekijk ons ruime assortiment dakpannen, pironnen en dakaccessoiresOok bent u van harte welkom in een van onze showrooms om de dakpannen in het echt te bekijken en voor een passend advies.

Dakpannen kopen

83 resultaten

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Waarom dakpannen kopen bij Beryl House?

 • Dé dakpannen groothandel van Nederland
 • 4.000 m² showroom verdeeld over 4 locaties
 • Offerte binnen 1 dag per e-mail
 • Snelle levering via eigen transport
 • Al ruim 25 jaar leverancier van dakpannen in Nederland
 • Eigen voorraad: opslagplaats van totaal 15.000 m²
 • Lage prijzen door scherpe inkoop
 • Referentieadressen in heel Nederland

Dakpannen online bestellen bij Beryl House B.V.

Beryl House B.V. maakt het gemakkelijk om dakpannen online te bestellen via ons offertesysteem. Met dit systeem voegt u eenvoudig producten toe aan uw persoonlijke offerte. Deze vrijblijvende offerte vraagt u vervolgens gemakkelijk aan en ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

Hieronder leggen we uit hoe het bestelproces eruitziet bij Beryl House B.V.

 1. Producten toevoegen aan de offerte: Op onze website kunt u door het assortiment bladeren en de gewenste dakpannen selecteren. Bij elk product vindt u een knop om het toe te voegen aan uw persoonlijke offerte. Door op deze knop te klikken, wordt het product automatisch aan uw offerte toegevoegd.
 2. Bekijk uw offerte: Wanneer u alle gewenste producten hebt toegevoegd, klikt u op “Mijn offerte” rechtsboven. Hier ziet u een overzicht van alle producten die u heeft geselecteerd. Neem de tijd om de offerte te controleren en ervoor te zorgen dat alles naar wens is.
 3. Vraag een vrijblijvende offerte aan: Nadat u uw offerte hebt gecontroleerd en eventuele wijzigingen hebt aangebracht, vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Hiervoor klikt u op de knop ‘Doorgaan naar aanvragen’. U wordt gevraagd om enkele gegevens in te vullen, zoals je naam, contactgegevens en eventuele specifieke vereisten.
 4. Ontvang de offerte: Zodra u de vrijblijvende offerte hebt aangevraagd, ontvangt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox. Ziet u geen e-mail? Controleer dan uw spam.
 5. Bespreking van de offerte: Beryl House B.V. neemt na het verzenden van de offerte contact met u op om de details te bespreken. Dit kan telefonisch of via e-mail gebeuren, afhankelijk van uw voorkeur. Tijdens dit gesprek kunt u eventuele vragen stellen, specifieke vereisten bespreken en verdere afspraken maken.

Belangrijk om te weten: Het aanvragen van een offerte is geen definitieve bestelling. Het stelt u in staat om de prijzen en specificaties te verkennen en een weloverwogen beslissing te nemen voordat u tot aankoop overgaat.

Dakpannen online bestellen bij Beryl House B.V. is een eenvoudig en transparant proces dankzij ons gebruiksvriendelijke offertesysteem. Door de stappen te volgen en de vrijblijvende offerte aan te vragen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen en uw dakpannen op maat bestellen.

Welke soorten dakpannen zijn er?

Er bestaan verschillende soorten dakpannen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Betonnen dakpannen
 • Keramische dakpannen
 • Vlakke dakpannen
 • Holle dakpannen
 • Geglazuurde dakpannen
 • Oudhollandse dakpannen
 • Leien dakpannen

Dakpannen komen in verschillende soorten, maten en kleuren. Bij Beryl House hebben we verschillende soorten dakpannen in ons assortiment, namelijk holle dakpannen, vlakke dakpannen, keramische dakpannen, natuurrode dakpannen, verglaasde dakpannen en engobe dakpannen. We leggen het verschil tussen deze type dakpannen graag aan u uit.

Holle dakpannen

Een holle dakpan kenmerkt zich door het gebogen waterafvoerende gedeelte. Holle dakpannen zijn de oudste soort dakpannen die worden gebruikt in Nederland en daarom worden ze ook wel oud-Hollandse dakpannen genoemd. We zien de holle dakpannen regelmatig terug bij oude monumentale panden.

Vlakke dakpannen

Een vlakke dakpan is voorzien van een vlakke goot en vlakke kopsluiting. Het waterafvoerende gedeelte bij de vlakke dakpan kan elk mogelijke vorm hebben, terwijl dit bij de holle dakpan alleen gebogen kan zijn.

In ons assortiment vindt u diverse holle en vlakke dakpannen, zoals de FD, OVH, Oude Holle en Tuile du Nord. Wilt u meer weten of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op door bijvoorbeeld ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen of bezoek onze showroom

Keramische dakpannen

Kiest u voor keramische dakpannen? Dan kiest u voor kwaliteit. Dakpannen gemaakt van keramiek zijn een goed alternatief voor betonnen dakpannen en zijn vaak stijlvoller en gladder. Hierdoor kunnen mos en vuil zich moeilijk hechten aan het oppervlak van de dakpan. Wanneer u een keramische dakpan koopt, profiteert u standaard van 30 jaar garantie.

 • Diverse afwerkingen beschikbaar: van hoogglans tot mat
 • 30 jaar fabrieksgarantie
 • Ruim aanbod: kies uit meer dan 90 verschillende dakpansoorten

Natuurrode dakpan

Wanneer we spreken over een standaard dakpan, bedoelen we meestal de natuurrode dakpan. De natuurrode dakpan is oorspronkelijk grijs-bruin, maar verandert tijdens het bakproces in natuurrood. Door de dakpan na te behandelen wordt de scherf verdicht, zodat vuil en vocht geen invloed hebben op de dakpan. Hierdoor blijft de dakpan langer schoon en mooi.

Verglaasde dakpan

Verglaasde dakpannen hebben een harde glasachtige laag, ook wel glazuur genoemd, en zijn zowel mat als glanzend verkrijgbaar.

Engobe dakpan

Een engobe dakpan is een dakpan waarbij een dunne vloeibare kleilaag is meegebakken en uitgesmeerd over de gedroogde dakpan. Hierdoor ontstaat een unieke uitstraling en worden eventuele oneffenheden weggewerkt. Een geëngobeerde keramische dakpan kan een matte of een zijdeglanzende afwerking hebben.

Welke kleuren dakpannen zijn er?

Dakpannen worden in verschillende kleuren gemaakt. De bekendste kleur is de natuurrode kleur. Deze kleur dakpannen ontstaat tijdens het bakproces. Een gedroogde, niet gebakken dakpan is van zichzelf namelijk grijs/bruin. Door het bakken verandert de kleur in de mooie natuurrode kleur, ook wel terracottakleur genoemd. Daarnaast heeft u vaak de keuze uit antraciet, bont, bruin, grijs, rood en zwart.

Wat voor dakpannen heb ik?

Als u zich afvraagt wat voor soort dakpannen u heeft, zijn er een aantal kenmerken die u kunt gebruiken om ze te identificeren.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten dakpannen zijn, zoals betonnen en keramische dakpannen. Elk type dakpan heeft zijn eigen kenmerken, zoals het materiaal waarvan het is gemaakt, de grootte en de vorm. Om te bepalen welk type dakpan u heeft, kunt u beginnen met het bekijken van het materiaal. Betonnen dakpannen zijn vaak lichtgrijs of roodachtig van kleur en hebben een glad oppervlak. Keramische dakpannen zijn meestal rood, bruin of zwart en hebben een meer onregelmatige vorm en structuur. Als u uw dakpannen van dichterbij bekijkt, ziet u mogelijk ook een patroon of textuur op het oppervlak. Sommige dakpannen hebben bijvoorbeeld groeven of ribbels voor extra stevigheid. Andere hebben misschien een reliëfpatroon of zijn gladder van structuur.

Twijfelt u nog steeds over welk type dakpan u heeft? Neem dan contact op met een van onze deskundigen. We helpen u graag met het identificeren van uw dakpannen en eventuele reparaties of vervangingen die nodig zijn.

Hoeveel dakpannen heb ik nodig?

Hoeveel dakpannen u nodig heeft voor het bekleden van uw dak is afhankelijk van het type dakpan dat u kiest en de grootte van uw dak. Gemiddeld heeft u zo’n 10 tot 20 dakpannen nodig per m2. Wilt u precies weten hoeveel dakpannen u nodig heeft? Vul dan ons contactformulier in. We nemen binnen 1 dag contact met u op om de situatie te bespreken.

Dakpannen bestellen bij Beryl House

Het aanvragen van een offerte voor uw nieuwe dakpannen van Beryl House doet u eenvoudig door onderstaande stappen te doorlopen:

 1. Selecteer de gewenste dakpannen uit ons brede assortiment
 2. Kies, indien gewenst, de benodigde accessoires. Denk hierbij aan gevelpannen en ondervorst
 3. Selecteer het benodigde aantal m2 dakpannen en klik op de knop “doorgaan naar aanvragen”
 4. Vul uw factuurgegevens in en klik op “verder met offerte”

Levertijd dakpannen van Beryl House B.V.

Bij Beryl House hoeft u zich geen zorgen te maken over lange levertijden. We beschikken namelijk over een zeer ruime voorraad aan verschillende soorten dakpannen, waardoor we vrijwel altijd direct kunnen leveren. Onze levertijden zijn dan ook zeer kort. In de meeste gevallen kunnen we uw bestelling al binnen enkele dagen bij u afleveren.

Dus als u op zoek bent naar dakpannen met een snelle levertijd, neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste dakpannen en om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft over onze levertijden en voorraadniveaus.

Garantie

Bij Beryl House B.V. begrijpen we dat kwaliteit en duurzaamheid essentieel zijn bij het kiezen van dakpannen voor uw woning. Daarom streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en vertrouwen we op ons uitgebreide garantiebeleid om gemoedsrust te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Wanneer u kiest voor dakpannen van Beryl House B.V., kunt u gerust zijn in de wetenschap dat we u ondersteunen met een fabrieksgarantie van 30 jaar. Deze garantie houdt in dat als er zich binnen een periode van 30 jaar na de aankoop van onze dakpannen problemen voordoen als gevolg van materiaal- of productiefouten, we de kosten zullen dekken voor reparatie of vervanging van de betreffende dakpannen.

Dakaccessoires

Bestel naast uw dakpannen gelijk ook handige dakaccessoires zoals nokvorsten, gevelpannen, doorvoer dakpannen, dakfolie, panhaken, vorsthaken, pironnen en nog veel meer.

Neem contact op met Beryl House

Wilt u meer informatie over onze dakpannen, metselstenen, baksteenstrippen, dakplaten, pironnen of dakaccessoires? Vul dan ons contactformulier in. Vervolgens nemen we binnen 1 dag contact met u op. U kunt ook telefonisch contact opnemen met een van onze 4 showrooms. 

Bezoek een van onze showrooms

Beryl House is een groothandel in dakpannen en beschikt over vier locaties in Nederland. Zo vindt u ons in Dronten, Wildervank, Wijk en Aalburg en Wapserveen. Elke showroom beschikt over een oppervlak van 1.000 m2 waar u alle dakpannen en dakaccessoires kunt bewonderen.

Wildervank

Meihuizenweg 11
9648 LN Wildervank

0598-63 54 55

Wijk en Aalburg

Wijksestraat 1H
4261 TV Wijk en Aalburg

0416-54 04 06

Dronten

De Dieze 38
8253 PS Dronten

0321-74 59 90

Wapserveen

Van Helomaweg 1A
8351 HT Wapserveen

0521-32 11 00