Al ruim 25 jaar de leverancier

4 showrooms in Nederland

Altijd een passend advies

Al ruim 25 jaar de leverancier

4 showrooms in Nederland

Altijd een passend advies

Pironnen

Koop uw dakpironnen eenvoudig en voordelig online bij Beryl House. Kies uit diverse puntvormige en ronde pironnen voor uw dak. Daarnaast verkopen we pironnen in de vorm van een leeuw, een vos of een haan. Een piron kunt u los aanschaffen, maar ook in combinatie met nieuwe dakpannen en handige dakaccessoires.

Pironnen kopen bij Beryl House

Toont alle 18 resultaten

Aanbieding!

Waarom pironnen kopen bij Beryl House?

  • Ontvang uw offerte binnen 1 dag in uw mailbox
  • Levertijd van handgemaakte pironnen is ongeveer 3 weken
  • Meer dan 25 jaar leverancier van dakpironnen in Nederland
  • Eigen voorraad: opslagplaats van in totaal 15.000 m²
  • Scherpe prijzen door grootschalige inkoop
  • 4 showrooms van 4.000 m² totaal

Wilt u persoonlijk advies over welke piron voor uw dak geschikt is of welke piron het beste bij uw dakpannen past? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Wat is een piron?

Een piron is een op een voet staand verticaal ornament, gevestigd op de hoek van een nok op het dak, waar de nok en de hoekkeper samenkomen. Het sierelement voor uw dak is vaak bolvormig en gemaakt van klei. Bijna iedereen weet hoe een piron eruit ziet, maar de naam is niet bij iedereen bekend.

Contact opnemen met Beryl House

Voor meer informatie over onze pironnen, dakpannen of andere dakaccessoires kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel dan naar een van onze showrooms .

Contact opnemen of bezoek onze showroom

Bezoek een van onze showrooms

Beryl House is een groothandel in metselstenen, dakpannen en pironnen. Wilt u meer informatie en de producten bekijken voordat u ze bestelt? Bezoek dan onze showroom in Dronten, Wildervank, Wijk en Aalburg of Wapserveen. Met vier locaties in heel Nederland is er altijd wel een bij u in de buurt. Elke showroom beschikt over een oppervlakte van 1.000 m2 waar u alle pironnen en andere dakaccessoires kunt bekijken.

Dronten

De Dieze 38
8253 PS Dronten

0321-74 59 90

Wapserveen

Van Helomaweg 1A
8351 HT Wapserveen

0521-32 11 00

Wijk en Aalburg

Wijksestraat 1H
4261 TV Wijk en Aalburg

0416-54 04 06

Wildervank

Meihuizenweg 11
9648 LN Wildervank

0598-63 54 55