Getrommelde metselstenen

Filter op prijs

Advies nodig?

Wij zijn te bereiken op:

Noord-Holland:
0229-295300

Flevoland:
0321-745990

Drenthe:
0521-321100

Noord-Brabant:
0416-540406

Groningen:
0598-635455

Wij bellen u terug

Getrommelde stenen kopen

Metselstenen met een ouderwetse en gebruikte uitstraling worden getrommelde metselstenen genoemd. U koopt deze stenen eenvoudig en snel bij Beryl House: al ruim 20 jaar dé metselstenen leverancier van Nederland. De getrommelde stenen zijn onder andere beschikbaar in dikformaat en waalformaat en kunnen zowel particulier als zakelijk worden toegepast. Vind de juiste trommelstenen en bekijk ons online aanbod of bezoek een van onze vier showrooms en laat u uitgebreid adviseren.

Voordelen getrommelde metselstenen kopen bij Beryl House

  • Vrijblijvende offerte binnen 1 dag (doordeweeks)
  • Levering binnen 14 dagen, mits op voorraad
  • 4 grote showrooms
  • Dé metselstenen groothandel van Nederland
  • Grote opslagplaats van in totaal 15.000 m²
  • Profiteer van ons inkoopvoordeel en koop goedkoop in
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over het kopen van getrommelde metselstenen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn getrommelde metselstenen?

Getrommelde metselstenen hebben een gebruikte look en worden gebruikt om een nostalgische uitstraling te creëren. Het trommelen van bakstenen is het opzettelijk verouderen en beschadigen van stenen. Dit gebeurt via een trommel waar de stenen in worden gelegd. Wanneer de trommel draait, raken de stenen elkaar, waardoor er hoekjes afbreken en beschadigingen ontstaan.

Leverbaar in waalformaat en dikformaat

De getrommelde metselstenen worden geleverd in waalformaat, dikformaat en M50. Dat wil zeggen dat u de stenen kunt kopen in de formaten 210 x 100 x 50 mm (waalformaat), 210 x 100 x 65 mm (dikformaat) en 190 x 90 x 50 mm (moduul 50).

Metselstenen bekijken in onze showroom

Wilt u ons assortiment getrommelde stenen liever eerst bekijken voordat u een offerte opvraagt? Breng dan een bezoekje aan een van onze vier showrooms. U vindt ons in Dronten, Wapserveen, Wijk en Aalburg en Wildervank. Vind uw dichtstbijzijnde vestiging en plan uw route:

Showroom Wildervank

Showroom Wijk en Aalburg

Showroom Dronten

Showroom Wapserveen

Klik hier voor onze adresgegevens en openingstijden.

Neem contact op met Beryl House

Voor vragen over het bestelproces of meer informatie over de eigenschappen van getrommelde stenen neemt u contact op met onze klantenservice. Neem telefonisch contact met ons via contactpagina. Liever contact per e-mail? Vul dan het contactformulier in. We reageren altijd binnen 24 uur op doordeweekse dagen.

Bekijk ook:

Strengpers metselstenen

Vormbak metselstenen