Al ruim 25 jaar de leverancier

4 showrooms in Nederland

Altijd een passend advies

Al ruim 25 jaar de leverancier

4 showrooms in Nederland

Altijd een passend advies

Antraciet metselstenen

Antraciet metselstenen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een eigentijdse en stijlvolle uitstraling voor zijn bouwproject. Bij Beryl House bieden we een uitgebreid assortiment antraciet metselstenen van hoogwaardige kwaliteit. Deze stenen, ook bekend als gevelstenen, zijn ideaal voor het creëren van moderne en strakke ontwerpen. Ontdek op deze pagina de diverse mogelijkheden en voordelen van onze antraciet metselstenen voor uw bouwproject.

Toont alle 5 resultaten

Waarom antraciet metselstenen?

Grijze metselstenen bieden een veelzijdige en eigentijdse keuze voor bouwprojecten. De neutrale kleur past goed bij verschillende architecturale stijlen en geeft een moderne uitstraling. Bovendien zijn grijze metselstenen duurzaam en tijdloos, waardoor ze een slimme investering vormen voor uw bouwwerk. Kies voor antraciet metselstenen en geef uw project een tijdloze uitstraling.

Ons assortiment antraciet metselstenen

Ontdek de diverse keuzemogelijkheden in antraciet metselstenen bij Beryl House, variërend van handvormen tot strakke, moderne ontwerpen. Onze zorgvuldig vervaardigde metselstenen zijn afgestemd op diverse bouwstijlen, met aandacht voor textuur, grootte en kleur. Verken ons assortiment online en vind de ideale antraciet metselstenen die passen bij uw architecturale visie.

Moderne antraciet metselstenen

Ervaar de eigentijdse allure van onze moderne antraciet metselstenen, die zorgen voor een gestroomlijnde en actuele uitstraling. De diepe, rijke tinten voegen een opmerkelijk visueel element toe aan uw hedendaagse ontwerpen.

Klassieke antraciet metselstenen

Ontdek de tijdloze elegantie van onze klassieke antraciet metselstenen, perfect voor wie een traditionele uitstraling zoekt. Ze brengen warmte en karakter aan gevels en vullen prachtig diverse bouwstijlen aan.

Waarom antraciet metselstenen kopen bij Beryl House?

Beryl House is uw gespecialiseerde leverancier in dakpannen, metselstenen en dakaccessoires. Onze antraciet metselstenen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden duurzaamheid, gemaakt van premium materialen. Kies uit ons uitgebreide assortiment en profiteer van diverse voordelen:

  • Offerte altijd snel in uw mailbox: binnen 1 dag.
  • Efficiënte levering: geen lange wachttijden; wij leveren uit eigen voorraad met eigen transport en planning.
  • Ruim 25 jaar specialisten op het gebied van dakmaterialen en metselstenen.
  • Eigen opslagplaats van 15.000 m².
  • Scherpe prijzen door slimme inkoop.
  • Mogelijkheid om een van onze showrooms te bezoeken.

Investeer in hoogwaardige antraciet metselstenen voor een eigentijdse uitstraling die de tand des tijds doorstaat. Ontdek de mogelijkheden bij Beryl House voor een gebouw met moderne klasse en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en de beste metselstenen voor uw project.

Contact opnemen of bezoek onze showroom

Antraciet metselstenen bekijken in onze showroom

Voel u welkom om onze antraciet metselstenen persoonlijk te ervaren in een van onze vier showrooms, gelegen in Wildervank, Wapserveen, Dronten en Wijk en Aalburg. We kijken ernaar uit u te verwelkomen

Dronten

De Dieze 38
8253 PS Dronten

0321-74 59 90

Wapserveen

Van Helomaweg 1A
8351 HT Wapserveen

0521-32 11 00

Wijk en Aalburg

Wijksestraat 1H
4261 TV Wijk en Aalburg

0416-54 04 06

Wildervank

Meihuizenweg 11
9648 LN Wildervank

0598-63 54 55